دسته بندی مطالب

علیرضا قزوه عنوان کرد؛ برنامه‌ها و اقدامات نهاد می‌تواند در حوزه فرهنگ الگوساز باشد

علیرضا قزوه

علیرضا قزوه، با اشاره به رویکرد انقلابی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در فعالیت‌های خود، دقت در برنامه‌ریزی و اجرای برنامه‌های فرهنگی در نهاد را الگوساز در حوزه فرهنگ دانست.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، علیرضا قزوه در گفت‌وگویی به مناسبت آغاز سال نو عنوان کرد: یکی از آفت‌های حوزه فرهنگ در روزگار ما این است که برخی با کار کردن در این حوزه به صورت ارائه گزارش کار برخورد می‌کنند که معمولا فعالیت‌های صورت گرفته در سازمان‌هایی با این نگاه، بی‌برنامه، کم عمق و بیشتر روبنایی است.

این شاعر شناخته شده کشور افزود: یکی از دستگاه‌هایی که در حوزه فرهنگ به شدت به انقلابی بودن معتقد بوده، نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور است که با دقت موضوعات مورد نیاز انقلاب را رصد می‌کند و بر اساس آن برنامه‌هایی زیربنایی و عمیق را در دستور کار خود قرار می‌دهد که می‌توان برای آن نمونه‌های بسیاری آورد.

وی با اشاره به مشارکت خود در طرح «مدرسه جهادی خواندن» گفت: یکی از این موارد که بنده هم در آن با نهاد همراهی داشتم، بحث رسیدگی و ارائه برنامه‌های فرهنگی در مناطق محروم و مشخصا شهرستان بشاگرد در استان هرمزگان بود. اقدامی جهادی که با حضور و دعوت از چهره‌های شناخته شده فرهنگی و ادبی کشور، به منظور کشف استعدادهای ناب و پنهان مانده در این منطقه محروم آغاز شد و با استمرار در اجرا به نتایج ارزشمندی دست یافته است.

قزوه ادامه داد: همچنین اجرای برنامه اخیر نهاد با عنوان «چهل قلم» به مناسبت چهل سالگی انقلاب که طی آن از ۴۰ نویسنده، شاعر و هنرمند در سراسر کشور در مراسمی پر محتوا در زادگاه خود مورد تجلیل قرار گرفتند، از نمونه‌های دیگر این رویکرد است. مجموع این گونه اقدامات نشان دهنده این است که برنامه‌ریزی فرهنگی در نهاد یک برنامه دقیق و هدفمند است که امیدوارم استمرار داشته باشد.

وی تصریح کرد: اگر ما ده سازمان داشته باشیم که در عرصه فرهنگی کار موثر انجام می‌دهند، نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با دقت و ارائه محتوای مناسبی در برنامه‌ها و فعالیت‌های خود، صد درصد جزء دستگاه‌ها پیشتاز در حوزه فرهنگی است. از این جهت معتقدم که نهاد می‌تواند الگوی مناسبی برای سایر دستگاه‌ها باشد.

اسامی نامزدهای کتاب های بخش داستان بزرگسال بیست و دومین دوره جشنواره قلم زرین از سوی هیئت داوران معرفی شد.

۱۲ تیر ۱۴۰۳
  اسامی نامزدهای کتاب های بخش داستان بزرگسال بیست و دومین دوره جشنواره قلم زرین از سوی هیئت داوران معرفی شد. به گزارش دبیرخانه...

اسامی نامزدهای کتاب های بخش داستان کودک و نوجوان بیست و دومین دوره جشنواره قلم زرین از سوی هیئت داوران معرفی شد.

۱۲ تیر ۱۴۰۳
  اسامی نامزدهای کتاب های بخش داستان کودک و نوجوان بیست و دومین دوره جشنواره قلم زرین از سوی هیئت داوران معرفی شد. به...

اسامی نامزدهای کتاب های بخش نقد و پژوهش ادبی بیست و دومین دوره جشنواره قلم زرین از سوی هیئت داوران معرفی شد.

۱۲ تیر ۱۴۰۳
  اسامی نامزدهای کتاب های بخش نقد و پژوهش ادبی بیست و دومین دوره جشنواره قلم زرین از سوی هیئت داوران معرفی شد. به...

اسامی نامزدهای کتاب های بخش شعر بزرگسال بیست و دومین دوره جشنواره قلم زرین از سوی هیئت داوران معرفی شد.

۱۰ تیر ۱۴۰۳
  اسامی نامزدهای کتاب های بخش شعر بزرگسال بیست و دومین دوره جشنواره قلم زرین از سوی هیئت داوران معرفی شد. به گزارش دبیرخانه...

اسامی نامزدهای کتاب های بخش شعر کودک و نوجوان بیست و دومین دوره جشنواره قلم زرین از سوی هیئت داوران معرفی شد.

۱۰ تیر ۱۴۰۳
  اسامی نامزدهای کتاب های بخش شعر کودک و نوجوان بیست و دومین دوره جشنواره قلم زرین از سوی هیئت داوران معرفی شد. به...

پیام تسلیت انجمن قلم ایران به مناسبت شهادت آیت الله رئیسی رئیس جمهور محبوب و همراهان شهیدش

۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  إنا للَّه و إنا إلیه راجعون ما شیفتگان خدمتیم، نه تشنگان قدرت (شهید مظلوم، آیت الله بهشتی)   در سالروز ولادت با سعادت...

پیام تسلیت اعضای هیئت مدیره انجمن قلم ایران در پی درگذشت مرحوم منصور ایمانی

۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  انا لله وانا الیه راجعون خانواده محترم ایمانی مصیبت از دست دادن جناب آقای منصور ایمانی(صبا) را به شما و سایر بازماندگان تسلیت...

فراخوان بیست و دومین دورۀ جشنواره قلم زرین

۲ اسفند ۱۴۰۲
  فراخوان بیست و دومین دوره جشنواره قلم زرین انجمن قلم ایران خرسند است آغاز به کار بیست و دومین دوره جشنواره قلم زرین...