دسته بندی مطالب

مراسم ترحیم «ناخدای قصه‌پرداز» برگزار شد.

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ اطلاعیه ها

زنوزیمراسم ترحیم و یادبود فیروز زنوزی جلالی نویسنده و منتقد ادبیات داستانی با حضور چهره‌های ادبی برگزار شد.
به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس، مجلس ترحیم فیروز زنوزی جلالی نویسنده برگزیده کتاب سال جمهوری اسلامی ایران عصر امروز در مسجد نور میدان فاطمی با حضور چهره‌های فرهنگی و ادبی برگزار شد.
در این مراسم که با حضور چهره‌های مختلف ادبی برگزار شده بود سخنران مراسم با اشاره به اخلاق شایسته و روابط عمومی بالای مرحوم زنوزی جلالی گفت: مرحوم زنوزی جلالی آثار بسیاری از قبیل رمان و داستان دارد. اما برخی حتی اگر نصف آن مرحوم اثر داشته باشند دیگر خدا را بنده نیستند.
سید عباس صالحی معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی،‌محسن مومنی شریف رئیس حوزه هنری، محسن پرویز سخنگوی انجمن قلم ایران، حمیدرضا شاه‌آبادی، محمد حمزه‌زاده، فاضل نظری، مصطفی جمشیدی، مهدی قزلی مدیرعامل بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان،‌کامران پارسی نژاد، ابراهیم زاهدی مطلق،‌محمدعلی گودینی، کامران شرفشاهی، محمدرضا اصلانی، عباسعلی براتی‌پور، علی‌اکبر والایی،‌محمد میرکیانی و … برخی از چهره‌هایی بودند که در این مراسم شرکت کرده بودند.
وی مدتی با بیماری سرطان ریه دست و پنجه نرم می‌کرد که در نهایت سه‌شنبه ۵ اردیبهشت ماه در بیمارستان مسیح دانشوری درگذشت. فیروز زنوزی جلالی در سال ۱۳۸۷ جایزه ادبی جلال آل‌احمد را برای رمان «قاعده بازی» دریافت کرد. وی همچنین برنده جایزه قلم زرین شده است.
از این نویسنده آثاری چون «باران بر زمین سوخته(مجموعه نقد آثار احمد محمود)»، «سال‌های سرد»، «خاک و خاکستر»، «روزی که خورشید سوخت»، «اسکاد روی ماز ۵۴۳»، «مردی با کفش‌های قهوه‌ای»، «سیاه بمبک»، «مجموعه داستان اولی‌ها (گردآوری)»، «مخلوق»، «شور و شیرین» منتشر شده است.
«برج ۱۱۰» عنوان اثری است که در قالب رمان نوشته شده است. این اثر به صورت تخیلی و با استفاده از ابزارهای فلسفی و روانشناختی نوشته شده که در آن نمادپردازی‌هایی هم صورت گرفته است. به عنوان نمونه «۱۱۰» عدد ابجدی است که نام حضرت علی(ع) را به یاد می‌آورد.
زنوزی جلالی متولد سال ۱۳۲۹ در خرم آباد بود. وی تا پایان تحصیلات ابتدایی در بروجرد بود و سپس به تهران آمد و تحصیلات دانشگاهی خود را در رشته‌های نظامی گذرانده و ناخدا یکم کمیسر دریایی است. او به‌عنوان کارشناس با بخش داستان بنیاد جنگ‌زدگان، کتاب سال بنیاد شهید، بخش قصه و رمان حوزه هنری و بخش انتخاب آثار برتر معلمان همکاری داشته و علاوه بر ساخت فیلم‌های مستند به فیلم‌نامه و نمایش‌نامه‌نویسی و تدریس و نقد نیز می‌پردازد.
کتاب «مردی با کفش‌های قهوه‌ای» او جزء آثار برتر ۲۰ سال انقلاب شناخته شده و کتاب «مخلوق» او نیز برنده دیپلم افتخار از طرف بنیاد شهید شده بود.

پیام تسلیت دکتر محمد سرشار به مناسبت درگذشت استاد عباس براتی پور

۷ اردیبهشت ۱۴۰۲
  دیروز مراسم تشییع مرحوم استاد عباس براتی‌پور با حضور علاقمندان ایشان در حوزه هنری انقلاب اسلامی برگزار شد. استاد براتی‌پور ۸۰ ساله بود...

آیین همدلی منیژه آرمین

۶ اردیبهشت ۱۴۰۲
  آیین همدلی مراسم آیین همدلی روز یکشنبه ۱۴ اسفند ماه با حضور برخی از اعضای هیئت مدیره انجمن قلم در فضای هنرمندانه آثار...

اعضای جدید

۴ اردیبهشت ۱۴۰۲
  اخبار انجمن قلم طی بررسی رزومه و مصاحبه نهایی که توسط هیئت موسس صورت گرفت، عضویت افراد زیر در انجمن قلم پذیرفته شد....

آیین همدلی “استاد عباس براتی پور”

۴ اردیبهشت ۱۴۰۲
  آیین همدلی مراسم تجلیل از استاد عباسعلی براتی‌پور روز یکشنبه ۱۶بهمن ماه با حضور اعضای هیئت موسس، هیئت مدیره انجمن قلم و نماینده...

معرفی کتاب “دفاع بدون شلیک”

۱۹ دی ۱۴۰۱
  معرفی: دفاع بدون شلیک نویسنده: حسین علی ساسانی انتشارات: انجمن قلم ایرانیان امروز سال انتشار: ۱۴۰۱ تعداد صفحات: ۱۳۲ صفحه کتاب دفاع بدون...

معرفی کتاب تب خشکسالی به قلم علی الله سلیمی

۱۵ دی ۱۴۰۱
  «تب خشک‌سالی» به کتابفروشی‌ها رسید علی الله سلیمی در کتاب جدید خود داستانی با موضوع تغییرات اقلیمی و رابطه انسان و طبیعت را...

فراخوان بیست و یکمین دورۀ جشنواره قلم زرین

۱۴ دی ۱۴۰۱
  به نام خداوندگار کتاب و قلم     فراخوان بیست و یکمین دوره جشنواره قلم زرین   انجمن قلم ایران، با استعانت از...

دبیر جشنواره “قلم زرین” معرفی شد

۱۰ دی ۱۴۰۱
      با تصویب هیات مدیره انجمن قلم ایران ، «حمید هنرجو» دبیر بیست و یکمین دوره جشنواره قلم زرین شد. سید احمد...